Crafty Dates in Apeldoorn

Met enige regelmaat organiseer ik in Apeldoorn Crafty Dates en Crafty Retreats.

Op zo`n dag of tijdens zo`n weekend ga je met anderen lekker creatief aan de slag met je eigen project. Dit kan een scrapbook of pocketalbum zijn, maar ook je journal of planner. Net wat jij leuk vindt! Dit is dus geen workshop, maar uiteraard vind ik het leuk om mijn eigen technieken, tips en lessons learned met je te delen en leer ik ook graag van jou! Samen kunnen we elkaar zo inspireren en er een gezellige en creatieve dag van maken.

Producten uit mijn shop zijn niet inbegrepen, maar kan je wel aanschaffen op de dag zelf. Je kunt ook van te voren een bestelling plaatsen en dan neem ik het mee op de dag zelf, uiteraard betaal je dan geen verzendkosten.

Data:

  • 4 en 5 Maart
  • 10 en 11 Juni
  • 30 September en 1 Oktober (editie samen met Leonie van Liefsvanleonie)
  • 25 en 26 November (Kerst editie)

Online Crafty Dates:

Daarnaast organiseer ik ook Online Crafty Dates voor degenen die te ver weg wonen om naar Apeldoorn te komen of dit ook gewoon heel leuk vinden! Jullie krijgen dan via mij een link voor een online meeting en je gaat thuis lekker creatief aan de slag terwijl je ondertussen kan kletsen met andere creatievelingen. Houd Instagram en de webshop in de gaten voor de data!